By RoOmieY: Pickwick "slaap lekker" thee Review

Pickwick "slaap lekker" thee Review
Hoi My Loves Deze week wil ik met jullie delen de thee van Pickwick "slaap lekker". Een heerlijke 100% natuurlijke herbal thee gemaakt van valeriaan en kamille.  
Dit is echt mijn #1 favoriet van deze reeks. 
Ik ben een slechte slaper en het klinkt misschien raar maar na dit lekkere bakkie begon ik al te gapen en ben ik ook even een uurtje weg gedommeld hihi.  
Nou denk je misschien wel "ja tuurlijk dat kan toch niet" maar ik heb niet zo'n hele drukke dag gehad dus echt moe was ik niet en ik doe nooit een dutje in de middag dus voor mij werkt het blijkbaar wel.
Valeriaan is goed voor het sneller in slaap komen (dat was al duidelijk hihi) en kamille heeft juist weer ontstekingsremmende eigenschappen en misschien ook wel een leuk weetje: in de middeleeuwen werd kamille aan het huis gehangen om heksen weg te houden, dus mocht je een heks in je omgeving hebben hang dan kamille aan je huis.... 
Back to the tea... 
Voor mij werkt deze thee prima en daarnaast smaakt het ook nog eens heerlijk dus deze thee is voor mij absoluut een NUMMER 1 op mijn lijstje en ik ga hier zeker vanavond voor het slapen gaan nog een lekker bakkie van nemen. 
Enjoy your evening my loves en SLAAP LEKKER 

xoxo

www.pickwick.nlGeen opmerkingen :

Een reactie posten